Årskavalkade

HØYDEPUNKTER 2014

Hei! Allerede halvveis uti januar og litt sent ute som med alt annet, men jeg hadde lyst å få laget dette innlegget uansett! - Mest for min egen del, for å se tilbake på året som er gått, men kanskje noen der ute også finner det en smule interessant? I stedet for en oppsummering av alle månedene tenkte jeg heller å ta for meg det jeg ser på som høydepunktene ved 2014 og de tingene jeg husker spesielt godt :-)♦ Var avbildet i januarutgaven til bilbladet "amcar" fra et amcar-treff høsten før. Litt stas å finne seg selv når man blar igjennom, synes iallefall jeg!

♦ Tilbragte store deler av påska på hytta i Máze sammen med pappa og lillebror. Kjørte scooter, spilte MYE kortspill og koste oss verre.

♦ Spiste min første vaffel! Dette synes jeg er så rart at det fortjener et eget punkt på lista - hvem har ikke spist vafler som 16 åring liksom?!

♦ Den 22. mai kom mamma hjem med det som har blitt det aller største høydepunktet med hele 2014, lille Nicki! Husker jeg syntes hun var så utrolig liten og det var hun jo også, veide ikke mer enn noen hundre gram. Siden da har hun vokst seg litt større, vært med oss rundt overalt, blitt super bortskjemt og er bare verdens fineste lille tøffing og sjarmklump ♥

♦ Lillebror ble konfirmert, hele slekta og venner av familien var samlet, masse god mat og kaker. Noen koselige dager med folk vi ser litt for sjeldent :-)

♦ Var både i Gällivare og Målselv på amcar-treff i juni. To helger fylt med god stemning, masse kjentfolk, biler, festligheter og ikke minst mye kjøring - også for min del, da jeg begynte med øvelseskjøringen for fullt nettopp da.

♦ Sommerferien i Sverige. Første juli kjørte jeg, mamma og Nicki til Sverige og der ble jeg også hele måneden. Første uka ble tilbrakt i Västerås på verdens største amcar-treff med nesten 22 tusen amerikanske biler, enda flere mennesker og en sinnssyk opplevelse jeg ikke glemmer med det første!

Resten av ferien (3 uker) var vi i Piteå, med unntak av en helg i Haparanda på enda et amcar-treff. De to siste ukene var pappa også kommet nedover, så de var jeg sammen med han. Brukte litt tid i byen på butikkene og trente endel, men på grunn av den konstante varmen klarte vi ikke annet enn å ligge på solsenga hver dag, hele dagen. Akkurat da føltes det som døden, men nå savner jeg sola forferdelig mye!

Deilige dager på stranda i varmen!

Haparanda-treffet.

Lillebrors bursdag ble feiret på familiens favoritt pizza-restaurant.

Dansar och Ler.

♦ Brunfargen 2014 XD Haha, dette er også én av de tingene jeg savner mest og husker aller best - overfladisk nok! Aldri i hele mitt liv har jeg vært så brun før og spesielt godt vistes det sammen med min albino best friend, Solveig ;-)

♦ Aronnesrocken med blant annet Gabrielle på artistlista. Var sammen med Rakel, Solveig og Rikke og hadde en finfin kveld.

♦ På slutten av august var det dags for årets siste og kanskje morsomste amcar-treff i Narvik. Tipp-topp stemning, fiine folk og bare fryd og gammen.

♦ Stripet håret for første gang. På slutten av sommeren la jeg inn lysere striper og rett før jul ble det ganske mye mørkere.

Originalt - Blonde striper - Mørkt!

♦ I høstferien dro jeg, lillebror og mamma blant annet på hundeutstilling med Nicki. Jeg fikk oppgaven om å gå i ringen med henne og var ubeskrivelig nervøs, men gullet var superflink og fikk med seg en BIM-sløyfe hjem.

♦ Siste delen av høstferien tilbragte vi hos søskenbarnet vårt på Sortland hvor vi hadde noen fine dager med butikktitting og kjøretur til Nyksund i Vesterålen. Stakk også en snartur innom noen bekjente i Narvik før vi kjørte hjem. Alle 50 milene kjørte jeg helt selv, hehe - fortsatt stolt over det ;-)♦ Jula er alltid et høydepunkt for meg - alt for mye god mat, gotteri, julegaver, slappe helligdager, familietid og uendelig mange julefilmer.Måtte 2015 bli enda bedre!

mitt 2013 - DEL 2/2

Hei! Da har jeg gjort ferdig del 2 av årskavalkaden for 2013. Månedene juli til desember. Enjoy! Vil du lese del 1 finner du den HER.


Juli

♥ Første uka av juli var jeg det jeg vil kalle superwoman, hehe. Sto opp tidlig hver morgen og deltok på alt av treningstilbud Pite Havsbad hadde å tilby. Prøvde yoga for første gang, jogget flere mil på mølla, styrketrening, zumba, militærtrening og afrikanskdans.

♥ Helg nummer to (6. juli) var den årlige dragracingen i Piteå og dit dro vi jo. Mye folk, raske bilder, bråk og burning - elsk! 

♥ Uke tre i Piteå var også super gøy, en vennefamilie fra Senja kom og de kjente igjen noen gutter som også var der, alltid koselig å bli kjent med nye folk.♥ Den siste uka i Piteå var vi på rallycross, showbuffét, lillebror ble 14 år og jeg fikk endelig se mamma igjen etter fire uker.

♥ Få dager etter at jeg var kommet hjem fra Piteå dro jeg på Norway Cup i en uke sammen med herligste fotballaget mitt. Hadde aldri vært i Oslo før, så bare det var jo spennende for min del. Vi var der fra 27. juli til 2. august og det var en av de beste ukene i mitt liv - såå morsomt! Dag 1 var det parade og åpningskonsert med masse artister; Broiler, Tone Damli, Envy osvosv. Sykeste stemningen ever og ikke nok med det, vi sto helt fremst med 20.000 mennesker bak oss!

Vi spilte selvfølgelig fotballkamper også og endte opp med å bli puljevinnere. Men der stoppet det og vi tapte 32'dels finalen. Fikk også sett Eric Saade live, herregud den dagen altså! Sto og gråt mens han sang, hahah! Tusenfryd ble også besøkt en av de siste dagene og jeg hadde en skrekkblandetfryd inni meg idet de forskjellige berg og dal banene startet, men gøy var det.
August

♥ En av de første dagen i august hadde mamma fiskedøgn, vi fikk en del laks og hadde det kjempe koselig med slekta.

♥ Spilte fotball i Altaturneringen hvor laget endte med en 4. plass.

♥ Uken etter dro vi til Bogen og Narvik på besøk til forskjellige kjenninger. De første dagene var vi i Bogen - sommerparadiset mitt! Nydelig vær og snilleste familien gjorde det bare perfekt. Senere dro vi videre til Narvik til et par mamma kjenner. Der ble det mye butikktitting, biltur til Tranøy, fint vær og enda flere koselige dager.♥ Skolen begynte igjen og jeg startet på videregående. Hadde gruet med hele sommeren, men det har jo vist seg at videregående er myye bedre enn ungdomsskolen.

♥ Jeg, mamma og lillebror kjørte til Harstad på Nord-Norges treffet. Mer enn 180 biler og masse trivelige folk gjorde helga helt super!


September

♥ September startet med at jeg vasket skrapbilen vår (som jeg dessverre må øvelseskjøre med).

♥ Jeg klarte å overtale pappa til å si ja til utveksling og begynte spent med søkingen og fyllte ut masse papirer i håp om å komme meg til USA.

♥ Ellers skjedde det ikke så mye. Den vanlige hverdagen var begynt på ordentlig og dagene ble brukt til; skole, fotball og venner.


Oktober

♥ Første uka av oktober hadde vi høstferie og da dro liksågodt jeg, lillebror og mamma til Porsgrunn og besøkte søskenebarnet mitt der nede. En kjempe koselig og avslappende uke sammen med folk vi dessverre ser altfor sjeldent!

♥ Korpset fylte 20 år og det ble markert med en jubileumskonsert etterfulgt av middag på hotellet. Kjempe morsomt, men også mye nerver før og under showet.


Jepp, vi hadde et James Bond program og :-)

♥ Snøen kom, tok trafikalt grunnkurs og hadde sykt mye å gjøre på skolen.


November

♥ Bakte både oreokake og oreomuffins, sto med julelista på full guffe og gledet meg til jul.

♥ Solveig ble endelig 16 år og det ble selvfølgelig feiret.


Hahaha, ikke så fine bilder - men flotte minner!

♥ Jeg fikk tilbakemelding om at AFS ikke kunne ta meg med inn i utvekslingsprogrammet sitt grunnet allergiene mine. Gjett at jeg ble knust når jeg leste mailen.


Desember

♥ Girlsnight hos Rikke med fiine jentene.

♥ Det var julekonsert med korpset, jeg begynte på damelaget OG vi fikk juleferie. Resten av desember besto dermed av; pynting til jul, pakker, masse god mat, julefilmer, raketter og fine familien min <3Det var mitt 2013 ♥ Et superfantastisk år som jeg sent vil glemme, med utrolig mange fine minner, nye bekjentskap og lærdommer. Må 2014 bli like bra eller enda bedre!!

mitt 2013 - DEL 1/2

Hei! Tenkte det kunne være gøy med en liten oppsummering av året som er gått og samtidig få mimret litt. Synes alltid det er veldig morro å lese andres, så hvorfor ikke lage en selv? Her kommer iallefall del 1 av årskavalkaden for 2013 :-) Månedene januar til juni ♥


Januar

♥ Denne måneden skjedde det nesten ikke noen ting - typisk januar! Når jeg leser i arkivet er det kun to ting som blir nevnt i hvert innlegg og det er trening og skole. Hadde fotballtrening, styrketrening, jogging og drilling, trente nesten hver dag hele vinteren - dit skal jeg tilbake igjen :-) Ellers var det utrolig mye skole som opptok tiden min og heldigvis betalte det seg med gode karakterer også.


Februar

♥ Februar måned startet med en lang mattetentamen og resulterte med en fin 6'er :-) Ellers kom 'egg-spillet' og jeg og Solveig satte igang en konkurranse hvor vinneren fikk en sydentur, dette tapte altså jeg og har nå en real gjeld ;-) Hadde enda mer skole, søkte på vgs, trente, var på filmkveld og klipte håret - haha, ikke mye spennende måned når et frisørbesøk blir et av høydepunktene!Mars

♥ Måneden startet med vinterferie og hytta med pappa og lillebror. Hentet ved, spilte brettspill og kjørte scooter - kjempe koselig!

♥ Var på åpningen av Borealis Vinterfestival sammen med Rakel. Hadde aldri vært der før, men når Solveig var med på showet måtte vi jo dra og se, og det skuffet ikke.

♥ Så på starten av Finnmarksløpet oppe i Storelvdalen, utrolig mange hunder og mennesker på samme sted.

♥ Siste delen av mars var det påskeferie og den ble selvfølgelig tilbrakt på hytta. Gikk på ski, kjørte mer scooter og spilte brettspill.


April

 Fotballaget var i Kirkenes en helg og spilte kvalifiseringskamper til NM. Vi vant begge kampene og var per definisjon Finnmarks beste lag og skulle spille 'for' fylket videre i cupen. Spilte også i en annen turnering helgen etter.

♥ Midt i april kom det tre små kaninunger til verden hjemme hos oss. De var såå søte, men dessverre nektet moren å mate dem og da var det ikke mye håp for at de skulle overleve. Moren døde noen dager senere og ungene døde også etterhvert pga. matmangel.


Fineste små skapningene på jord ♥

♥ Hadde flere koselige filmkvelder.


 Mai

♥ Tremenningene mine, Marianne og Steffen, konfirmerte seg. Jeg fikk tatt på bunaden igjen og spist masse kake :-)

♥ Dagen etter dro laget til Tromsø for å spille mot Troms fylkes lag. Dro med flyet tidlig på morgenen og en hel gjeng dautrette jenter satt bare og ventet på kampen senere på ettermiddagen. Denne flyturen var min første på iallefall 13 år, OG den jævligste! Kampen tapte vi, men det var en fin tur uansett.

♥ Så kom 17. mai, for meg en dag med kun drilling og masjering - men også en av mine favorittdager hvert år. Årets nasjonaldag hadde heldigvis strålende vær og selvfølgelig masse fine folk.

♥ Siste halvdel av mai var helt fantastisk, sola skinte hver enste dag og vi hadde itillegg veldig mye fri fra skolen pga. eksamenstider og vanlige fridager. Husker denne måneden veldig godt; lå bare ute på verandaen og solte meg, spiste jordbær, vannmelon og slappet heelt av.

♥ Den 25. mai ble jeg 16 år!! Men dagen var langt fra en typisk sweet sixteen feiring, hadde dugnad i 10 timer og jeg hadde maks en liten pause - DET kaller jeg jobbing. Etterpå hadde jeg så vondt i føttene at jeg trodde jeg skulle kolapse, men hadde en liten jentekveld forde (slike dager jo feires, samme hva).

♥ Hadde skriftlig eksamen i engelsk og den gikk jo veldig bra, endte med en flott 5'er.

♥ Siste dagen i mai gikk til pakking av koffert og en fem timers flytur til Hellas. Vi skulle på klassetur til solfylte Kreta og gjett at det holdt mål!! Selv om det ikke skulle så mye til, i og med at klasseturen var min første gang utenfor Norge-Sverige-Finland.
Flyplassbilde - sykt klar for syden!


Juni

Juni startet med at klassen ankom Kreta. Husker jeg var helt i ekstase over hvor fint og 'tropisk' alt var i utseende. Den uka var nok et av de beste minnene og feriene mine noen gang, helt sykt deilig å bare slikke sol og kose seg i syv dager! Lagde et eget innlegg om Kreta turen og med mange flere bilder, det kan dere lese HER om dere vil :-)

♥ Kom opp i norsk til muntlig eksamen og ble mildt sagt overlykkelig! Oppgaven var nemlig den samme som jeg gjorde til prøvemuntligen noen måneder tidligere og det betydde bare en ting - null eksamensstress. Lå bare og leste manus de to dagene og presterte å få en super 6'er på foredraget mitt om reklame og sammenligning av to tekster :-)

♥ Samme dagen som eksamen var unnagjort kjørte jeg og mamma til Gällivarre på amcar treff, et av de bedre jeg har vært på. Det var en sykt bra helg med syk stemning, flotte folk, myye biler og festen fikk jeg jo og lurt meg inn på ;-)

♥ Jeg ble uteksaminert av ungdomsskolen, fikk vitnemålet med et snitt på 5,375, bare 2 dager og 4 timer fravær på tre år og sist men ikke minst var jeg ferdig på skolen og hadde sommerferie!!

♥ Den 24. juni kjørte jeg, pappa og lillebror til Piteå for å være der i en måned på ferie. De første dagene solte jeg meg bare og den første helga (28.-30. juni) var jeg med på Piteå Summer Games. Det var en kjempe koselig turmering og vi endte opp med en femte plass.


Resten av Sverige-turen og det andre halvåret kommer i del 2 om ikke så mange dagene. Kos dere så lenge og nyt helga!

Victoria Wisløff

Victoria Wisløff

17, Alta

Hei! Jeg heter Victoria, er 17 år og bor i Alta. Her kan du lese om min hverdag, bilder, ting som interesserer meg og mye mer. Håper du liker bloggen min, klem Kontakt/sponsing: wissiblog@hotmail.com

Follow on Bloglovin

INSTAGRAM @victoriawisloff


Kjøp iphonedeksler her

Kategorier

Arkiv

hits